Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Labdarúgás megyei döntő 2012-13.

Tisztelt Tanárnő! Tisztelt Tanár Úr!

Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Telekom szponzorációs együttműködést kötött a 2012/13. tanévi labdarúgó diákolimpiák támogatására.

Ennek értelmében a Komárom-Esztergom megyei labdarúgó diákolimpiák megyei döntőinek időpontjai is megváltoztak.

Az I-II-III. kcs.  labdarúgó diákolimpia megyei döntőjére 2013. április 28-án (vasárnap) kerül sor a Tatai Edzőtáborban.A kezdés időpontja a nevezett csapatok számától függ.

Tervezet:- III. kcs. 9,00 óra- I. és II. kcs. párhuzamosan 14,00 óra

Tisztelettel kérem írásbeli visszajelzését 2013. április 19-ig ( kemdst@gmail.com címre ): a körzeti győztes csapatok el tudnak-e jönni a megyei döntőre a szokatlan időpont ellenére?! 

Az IV. kcs. kispályás labdarúgó diákolimpia megyei döntőjére 2013. április 27-én (szombaton) kerül sor a Tatai Edzőtáborban.A kezdés időpontja a nevezett csapatok számától függ.

Tervezet: th.: 13,30, kezdés 14,00 óra

Tisztelettel kérem írásbeli visszajelzését 2013. április 19-ig ( kemdst@gmail.com címre ): részt kívánnak-e venni a megyei döntőben?!

Felhívom a figyelmüket, hogy ezen verseny "amatőr" játékosok részére van kiírva. A versenyen azok az IV. korcsoportba tartozó diákok vehetnek részt, akik 2010. augusztus 01. óta az MLSZ, ill. a megyei/budapesti Labdarúgó Szövetségek által az NB I., NB II., NB III és futsal NB I. és NB II. felnőtt és korosztályos bajnokságokra kiadott verseny- és játékengedéllyel nem rendelkeznek, mérkőzéseken nem szerepeltek.
- ez vonatkozik a magyar és a nem magyar állampolgárságú tanulókra egyaránt. A nem magyar állampolgárságú tanulók az adott ország szakszövetségének igazolását kötelesek bemutatni, melynek szövegezése a magyar meghatározással azonos.

Tisztelettel kérem segítségüket, hogy a körzeti győztes csapatot értesíteni szíveskedjenek a változásról és tájékoztassák, hogy a nevezési lapon a csapatnévsort péntekig véglegesíteni szíveskedjenek, hogy a játékosok igazolásának ellenőrzése megtörténhessen. 

Együttműködésük tisztelettel megköszönve üdvözlettel:

Csicsó Erika titkár

Komárom-Esztergom Megyei Diáksport Tanács, 2800 Tatabánya, Fő tér 4.

Telefon: 06-20/3544-987e-mail: kemdst@gmail.com